Boventallig? Of toe aan een nieuwe stap in je carriere?

Sinds 1 januari ben ik boventallig. Gelukkig ga ik weg met een goede regeling. Ik blijf tot 1 juli in dienst en via USG Restart werd ik begeleid om mijn coach-praktijk verder uit te breiden. Vandaag ben ik al mijn spullen van mijn oude werkgever aan het verzamelen. Laptop, telefoon, toegangspasje en alles wat daarbij hoort. Nu ga ik de afgelopen 8 jaar dus echt afsluiten wat werk betreft. Ik ga ook een nieuwe weg in.

Gelukkig wist ik wat ik wilde. Voor mij was de klap, toen ik hoorde dat ik boventallig zou worden, niet zo heel groot. Mooie kans om mijn carrière-wijziging door te zetten. Ik wist immers al een tijdje dat mijn hart eigenlijk bij het coachen lag en niet meer bij de pensioenen. Ik had de laatste tijd nog wel plezier in mijn werk, maar merkte duidelijk dat ik er geen nieuwe energie meer van kreeg. Van het begeleiden van mijn klanten in mijn coachpraktijk kreeg ik dit juist wel. Uit de uurtjes die ik naast mijn baan in loondienst werkte als zelfstandig coach haalde ik heel veel plezier. Maar ja niet voor iedereen is zo’n bericht even makkelijk. Je staat voor de keus om door te gaan in de branche waar je al zat, of misschien iets heel anders te gaan doen, maar ja wat dan?

Ben jij ook boventallig en vraag je je af: ‘wat nu?’ Of vraag je je al een tijdje af wat de volgende stap in je carrière moet zijn? Ga je nog met plezier naar je werk? Waar krijg jij energie van? Een coach kan je helpen om antwoord te vinden op bovenstaande vragen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Dit eerste gesprek is altijd gratis! Vaak kunnen we met een aantal gesprekken weer richting geven aan je carrière. Door gebruik te maken van het Q4 motivatie profiel kunnen we nog sneller schakelen. Neem contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.