De juiste koers

Door middel van coaching help ik volwassenen en kinderen (weer) te ontdekken waar ze goed in zijn. Zichzelf te zijn. Plezier te hebben in het werk of school. Te communiceren zodat anderen hen makkelijker begrijpen, maar wel op hun eigen wijze. Door bij zichzelf te blijven.

Ik geloof in de kracht van een ieder. Het inzetten van je kwaliteiten kost veel minder energie, dan het verbeteren van de dingen waar je minder goed in bent. Samen kijken we wat jouw kwaliteiten zijn en hoe we deze het beste kunnen inzetten. Zo ga je weer met energie naar je werk of naar school. Vind jouw juiste koers!

Hoogbegaafden coach

Toen ik erachter kwam dat mijn kind hoogbegaafd was, ben ik mij gaan verdiepen hierin. Hoe meer ik erover las, hoe meer ik van mezelf herkende. Inmiddels begeleid ik steeds meer hoogbegaafden in hun zoektocht naar de juiste koers voor hen. Wil je hier meer over weten klik dan hier.

Nieuwsgierig? Bel of mail me voor een gratis intake gesprek. Hier vind je mijn contactgegevens.